Franz Beckenbauer, omagiat la ceremonia de deschidere a Euro 2024

UEFA i-a adus vineri un omagiu regretatului căpitan şi antrenor al Germaniei, câştigător al Cupei Mondiale, Franz Beckenbauer, în timpul ceremoniei de deschidere a Euro 2024. Pe stadionul din Munchen au fost proiectate videoclipuri cu unul dintre cei mai mari jucători germani.

Urmărește
217 afișări
Imaginea articolului Franz Beckenbauer, omagiat la ceremonia de deschidere a Euro 2024

Franz Beckenbauer, omagiat la ceremonia de deschidere a Euro 2024

Beckenbauer, care a murit în ianuarie, la vârsta de 78 de ani, a fost căpitanul Germaniei de Vest la câştigarea Campionatului European din 1972 şi a unui succes la Cupa Mondială din 1974, înainte de a câştiga Cupa Mondială ca antrenor al echipei naţionale în 1990.

„Der Kaiser", aşa cum a fost poreclit pentru stilul său imperios de joc şi stăpânirea jocului, a fost, de asemenea, un jucător de bază al echipei Bayern Munchen, care a câştigat Cupa Europei de trei ori la rând în perioada 1974-76.

Soţia sa, Heidi, s-a alăturat lui Bernard Dietz şi Juergen Klinsmann, care au fost căpitanii echipelor Germaniei care au câştigat Euro 1980 şi Euro 1996, pentru a aduce pe teren Cupa Henri Delaunay - trofeul care va fi înmânat echipei câştigătoare a Euro 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici