FRF: 61 de jucători U21 au debutat în Liga I în această ediţie de campionat

114 jucători U21 au evoluat în primele 30 de etape ale Ligii I, iar 61 dintre ei au debutat pe prima scenă în această ediţie de campionat, a anunţat marţi Federaţia Română de Fotbal.

81 afișări
Imaginea articolului FRF: 61 de jucători U21 au debutat în Liga I în această ediţie de campionat

FRF: 61 de jucători U21 au debutat în Liga I în această ediţie de campionat

Potrivit FRF, din acest sezon, cluburile au obligativitatea de a avea în permanenţă pe teren un singur jucător U21, spre deosebire de anii anteriori, când regulamentul prevedea 2 jucători U21 la startul meciului şi cel puţin unul pe teren până la finalul partidei.

Astfel, în primele 30 de etape 114 jucători U21 au evoluat în Liga I, dintre care 61 au debutat pe prima scenă.

Cei mai mulţi jucători U21 au folosit Gaz Metan (16), Academica Cliniceni (14) şi Farul Constanţa (13).

Conform statisticilor FRF, jucătorii U21 au marcat 65 de goluri, ceea ce înseamnă 12,47% din totalul golurilor marcate (521).

Topul marcatorilor U21 este condus de Jovan Markovic - Universitatea Craiova (9), David Miculescu - UTA Arad (8) şi Octavian Popescu - FCSB (7).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici