FRF: Cluj Arena, prima opţiune pentru găzduirea Supercupei României

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a explicat, într-un comunicat, că a decis ca finala Cupei României să aibă loc pe Arena Naţională respectând principiul potrivit căruia regulile competiţiei nu se modifică în timpul desfăşurării acesteia şi a adăugat că pentru Supercupă prima opţiune este Cluj Arena.

93 afișări
Imaginea articolului FRF: Cluj Arena, prima opţiune pentru găzduirea Supercupei României

FRF: Cluj Arena, prima opţiune pentru găzduirea Supercupei României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În privinţa finalei ediţiei 2014/2015 a Cupei României, Federaţia Română de Fotbal a decis să respecte principiul potrivit căruia regulile competiţiei nu se modifică în timpul desfăşurării acesteia, cunoscut fiind faptul că, de la inaugurare, Arena Naţională a găzduit toate finalele de Cupă şi Supercupă a României. Totodată, prevederile Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice cu privire la acest subiect vor fi modificate cu ocazia următoarei şedinţe de Comitet Executiv, astfel încât oricare dintre oraşele ţării care beneficiază de infrastructura sportivă corespunzătoare să poată participa la procesul de selecţie privind desemnarea gazdei finalei Cupei României. În acest context, Cluj Arena va rămâne prima opţiune pentru găzduirea Supercupei în 2015, şi un candidat pentru organizarea ediţiilor următoare de finală a Cupei României şi a meciurilor echipelor naţionale", se arată în comunicatul FRF, în care se menţionează că la începutul lunii aprilie Primăria Municipiului Cluj-Napoca, printr-o scrisoare adresată federaţiei, şi-a arătat disponibilitatea de a găzdui evenimente fotbalistice de importanţă naţională pe Cluj Arena.

Finala Cupei României - Timişoreana dintre Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj va avea loc în data de 31 mai, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici