FRF vrea să înfiinţeze o piaţă pentru transferurile fotbaliştilor

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, luni, că forul pe care îl conduce va înfiinţa în 2009 o piaţă de transferuri pentru fotbalişti, în cadrul căreia vor fi făcute publice numele jucătorilor şi sumele de vânzare.

16 afișări
Imaginea articolului FRF vrea să înfiinţeze o piaţă pentru transferurile fotbaliştilor

FRF intenţionează să înfiinţeze o piaţă pentru transferurile fotbaliştilor (Imagine: Mediafax Foto)

Sandu consideră că înfiinţarea unei astfel de pieţe ar fi importantă pentru transparenţa transferurilor.

"În 2009, sperăm să realizăm o piaţă de transferuri unde toate cluburile care au jucători de transferat să-i arate pe o listă alături de sumele de vânzare. Este foarte importantă realizarea acestei pieţe pentru transparenţă, pentru ca tansferurile să nu se mai facă prin presă, ci la vedere. Dacă impresarii nu îmbrăţişează acest sistem, atunci se vor trezi cu jucători şomeri. Că şi aşa nu avem jucători prea mari", a declarat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici