FRF vrea un Centru Tehnic de Pregătire Sportivă la Buftea

Federaţia Română de Fotbal va investi 5 milioane de euro pentru construirea Centrului Tehnic de Pregătire Sportivă Buftea, Comitetul Executiv al FRF aprobând în şedinţa de joi contractul de asociere cu Consiliul Local al oraşului Buftea.

118 afișări
Imaginea articolului FRF vrea un Centru Tehnic de Pregătire Sportivă la Buftea

FRF vrea un Centru Tehnic de Pregătire Sportivă la Buftea

Conform site-ului oficial al FRF, Consiliul Local va aduce ca aport în cadrul asocierii cu federaţia un teren de 4,77 de hectare. "A fost aprobat contractul de asociere încheiat între Consiliul Local al oraşului Buftea şi FRF. Conform acestuia (încheiat pe o perioadă de 49 de ani), în vederea construirii unui Centru Tehnic de Pregătire Sportivă în oraşul Buftea, suprafaţa pe care oraşul Buftea o va pune la dispoziţia asociaţiei este de 4,77 ha. FRF, de cealaltă parte, va investi aproximativ 5 milioane de euro, reprezentând sume de bani, materialul de construcţie, plata forţei de muncă şi toate serviciile necesare", se arată pe site-ul citat.

Conducerea şi administrarea asocierii va fi asigurată de un Consiliu, format din trei persoane, dintre care două, Hacic Garabet şi Mihai Căpăţână desemnate de FRF. Federaţia Română de Fotbal are drept de preemţiune în ceea ce priveşte achiziţionarea terenului adus ca aport de Consiliul Local al oraşului Buftea.

Comitetul Executiv a aprobat joi şi contractul de proiectare încheiat între SC Millenium Clading Sistem SRL şi FRF, vizând elaborarea proiectului de arhitectură şi proiectele de specialitate pentru Centrul Tehnic de Pregătire Sportivă din Buftea. De asemenea, a fost aprobată componenţa comisiei pentru organizarea licitaţiei pentru construirea bazei sportive de la Buftea. Din comisie vor face parte Demostene Răducanu (preşedinte), Vasile Filimon (vicepreşedinte), Mihai Căpăţână, Hacic Garabet şi Ion Cristea (toţi membri).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici