FRHG a demarat un program de moderinzare a patinoarului "Mihai Flamaropol"

Conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG) a demarat un program de modernizare a patinoarului "Mihai Flamaropol" care urmăreşte îmbunătăţirea condiţiilor pentru jucători şi oficiali.

806 afișări
Imaginea articolului FRHG a demarat un program de moderinzare a patinoarului "Mihai Flamaropol"

FRHG a demarat un program de moderinzare a patinoarului "Mihai Flamaropol" (Imagine:Mediafax Foto)

Secretarul general al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Iuliu Becze, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că primele obiective au fost înlocuirea instalaţiei de iluminare a patinoarului.

"Avem un program prin care urmărim îmbunătăţirea condiţiilor pentru sportivi, oficiali, dar şi cele de joc. După înlocuirea motoarelor, am schimbat instalaţia de iluminare a patinoarului, care avea cel puţin 15-20 de ani, timp în care nu se înlocuiseră decât becuri. Acum am schimbat de la instalaţie electrică până la capace şi de la 300 de lucşi am ajuns la o putere de 1.000 de lucşi, iar diferenţa este clară. Mai sunt de făcut unele reglaje, pentru ca lumina să fie distribuită uniform, dar asta se va rezolva cât de curând", a spus Becze.

Iuliu Becze a precizat că a fost montat şi un sistem de supraveghere video prin care va fi monitorizat comportamentul suporterilor în tribune.

"Costul total al instalaţiei iluminat s-a ridicat la 195.000 lei, iar sistemul de supraveghere video 36.000 de lei. Sunt sume importante pentru federaţie, dar nu mai puteam continua să ne batem joc de sportivi aşa că am profitat de prima ocazie pentru a îndrepta lucrurile. Sunt realizări mici, dar importante, făcute cu ajutorul Agenţiei Naţionale pentru Sport", a mai spus Becze.

Secretarul general al FRHG a afirmat că următoarea etapă a proiectului prevede renovarea completă a vestiarelor, schimbarea băncilor de pedepse şi a băncilor jucătorilor, iar în viitor înlocuirea mantinelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici