Froch: Vreau centura lui Lucian Bute

Pugilistul britanic Carl Froch, care şi-a apărat cu succes, la 25 aprilie, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat că a început discuţiile pentru un meci cu românul Lucian Bute, deoarece vrea şi centura IBF a acestuia, informează The Sun.

18 afișări
Imaginea articolului Froch: Vreau centura lui Lucian Bute

Froch: Vreau centura lui Lucian Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se pare că facem progrese în discuţiile cu Bute, deşi încă nu este nimic oficial. Este un meci de care sunt interesat categoric. Sunt campion WBC şi vreau să unific titlurile. Vreau centura lui Lucian", a spus Froch.

Potrivit presei engleze, Carl Froch este dispus să se deplaseze în Canada pentru un meci cu Bute. "Dacă va trebui să merg în Canada ca să boxez cu Lucian Bute acolo, o voi face. Dar mi-ar plăcea ca un astfel de meci să aibă loc la Nottingham, pentru fanii mei", a precizat pugilistul.

Carl Froch şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, învingându-l, în luna aprilie, la Mashantucket, prin decizia arbitrului spre finalul reprizei a 12-a, pe americanul Jermain Taylor.

Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici