FRR le oferă ghete jucătorilor echipei Rusiei

Conducerea Federaţiei Române de Rugby (FRR) a anunţat, miercuri, că le va oferi ghete jucătorilor echipei Rusiei, victime ale unui furt la Hotelul Student Parc din Capitală, în cazul în care conducerea delegaţiei oaspete va solicita acest lucru.

1 afișare
Imaginea articolului FRR le oferă ghete jucătorilor echipei Rusiei

FRR le oferă ghete jucătorilor echipei Rusiei

"Federaţia Română de Rugby îşi exprimă regretul în legătură cu incidentul petrecut. Sperăm ca poliţia să găsească vinovaţii. Este păcat că imaginea ţării noastre este umbrită de astfel de evenimente, înaintea unui meci internaţional. Chiar dacă ruşii ne sunt adversari duminică, Federaţia Română de Rugby doreşte să ajute delegaţia Rusiei cu echipament - dacă vom fi solicitaţi vom pune la dispoziţie ghete de joc pentru acest meci. Dorim să arătăm că familia rugbyului este unită, indiferent de graniţe sau adversităţi sportive", se precizează într-un comunicat al FRR.

Şi conducerea Clubului Sportiv Dinamo a anunţat că este pregătită să pună la dispoziţia jucătorilor reprezentativei Rusiei ghete de joc, după o întâlnire care a avut loc la sediul clubului între unul dintre vicepreşedinţii dinamovişti, Pompiliu Borş, şi managerul echipei naţionale a Rusiei, Dimitri Afinogenov.

Persoane neidentificate au furat, marţi seară, o parte din echipamentul sportiv al componenţilor echipei naţionale de rugby a Rusiei cazaţi la Hotelul Student Parc, din Complexul Lacul Tei.

Echipa Rusiei se află de marţi la Bucureşti pentru meciul cu reprezentativa României din Cupa Europeană a Naţiunilor, întâlnire programată duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici