Fundaşul columbian Pablo Armero a fost arestat după ce şi-a agresat soţia într-un hotel

Pablo Armero, fundaşul stânga de origine columbiană de la Udinese, a fost arestat, miercuri, de către Poliţia din Miami, fiind acuzat de violenţă domestică asupra soţiei sale, după ce aceasta a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostbalistul sud-american, informează site-ul Eurosport.

128 afișări
Imaginea articolului Fundaşul columbian Pablo Armero a fost arestat după ce şi-a agresat soţia într-un hotel

Fundaşul columbian Pablo Armero a fost arestat după ce şi-a agresat soţia într-un hotel

Potrivit relatărilor poliţiştilor americani, incidentul ar fi avut loc la câteva ore după ce aceştia s-au întors în camera de hotel, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice pe care le-au consumat într-un club de noapte. Fundaşul lateral a dorit să întreţină relaţii sexuale cu soţia sa, iar când aceasta l-a refuzat a început să o lovească. Sursa citată mai noteză faptul că vecinii şi personalul din hotel au chemat Poliţia la auzul zgomotelor.

Când au sosit la faţa locului, ofiţerii au găsit-o pe soţia lui Armero la pământ, plângând, şi fără păr pe o porţiune a capului, pe care, cred poliţiştii, fundaşul lui Udinese ar fi tuns-o cu o maşină.

Fostul jucător de la AC Milan şi Napoli a mai fost arestat, în 2011, de poliţia italiană, după ce a refuzat să se supună unui control la sânge în vederea obţinerii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici