Gabi Balint a debutat cu o victorie în Liga I

Fostul atacant al echipei naţionale Gavril Pele Balint a debutat, sâmbătă, cu o victorie ca antrenor principal în Liga I, în urma succesului obţinut de FC Timişoara, scor 2-1 (1-1), în faţa formaţiei FC Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a.

12 afișări
Imaginea articolului Gabi Balint a debutat cu o victorie în Liga I

Antrenorul FC Timişoara, Gabi Balint (Imagine: Sebastian Tătaru - Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Lăcustă '11 - autogol şi Stelian Stancu '85, pentru FC Timişoara, respectiv Năstăsie '8, pentru oaspeţi.

0-1: Năstăsie a fost lansat în adâncime, l-a driblat pe Luchin la marginea careului şi a şutat de la 17 aproximativ metri.

1-1: Karamyan a executat o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, Bucur a prelungit cu capul până în mijlocul careului de 6 m, de unde Lăcustă a deviat cu capul în proprie poartă.

2-1: Alexa a şutat de la aproximativ 33 de metri, portarul Boşneag a respins eronat balonul în faţă, de unde Stelian Stancu, nemarcat, a reluat balonul în stânga portarului piteştean, care a fost la un pa de a evita golul.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 28. Cisovsky, 16. Luchin, 27. Latovlevici - 7. Stancu, 5. Alexa, 10. Art. Karamyan - 21. Goga (17. Borbely '45), 24. Parks (28. Magera '46), 18. G. Bucur (19. Rusici '77). Antrenor: Gavril Balint.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan (16. Ghiţă '73), 3. Lăcustă, 5. Bălaşa, 4. Bazzi - 9. Tănase, 10. Tameş (27. Ad. Voicu '80), 24. V. Stan - 30. Kamara, 24. Voiculeţ (13. Dulcea '46), 11. Năstăsie.

Cartonaşe galbene: Cisovsky '80 / Bazzi '31, Dulcea '83.

Partida a fost condusă la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Octavian Sovre şi Nicolae Megheşan, în timp Laurenţiu Danşa a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost delegaţi Octavian Goga şi Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici