Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul Gavrilă Pele Balint pentru preluarea conducerii tehnice a echipei bănăţene, contractul urmând să fie semat imediat după Sărbători.

18 afișări
Imaginea articolului Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara

Gabi Balint este noul antrenor al FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Gabi Balint este noul antrenor al clubului FC Timişoara. Ne-am înţeles, totul este pus la punct, vom semna contractul după Sărbători. Am discutat tot ce aveam de discutat, am stabilit şi obiectivele, ne vom vedea când se termină vacanţa. Obiectivul noului antrenor este câştigarea unui trofeu în acest sezon. Înţelegerea pe care o vom semna va fi valabilă trei ani", a spus Iancu.

"Voi semna un contract cu Timişoara pe trei sezoane, iar principalul obiectiv este câştigarea campionatului sau a Cupei României", a declarat Balint.

Balint îl înlocuieşte la FC Timişoara pe Duşan Uhrin Jr., demis la sfârşitul turului de preşedintele clubului, Marian Iancu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici