Gabi Tamaş a adus victoria lui U Cluj. A marcat singurul gol al partidei cu Ripensia Timişoara

  • Meciul dintre U Cluj şi Ripensia Timişoara fusese programat iniţial pe 23 noiembrie, dar a fost a fost amânat din pricina cazurilor de COVID-19 din tabăra timişoreană.
  • Eroul meciului a fost veteranul Gabi Tamaş care a marcat unicul gol al meciului.
230 afișări
Imaginea articolului Gabi Tamaş a adus victoria lui U Cluj.  A marcat singurul gol al partidei cu  Ripensia Timişoara

Gabi Tamaş, eroul meciului cu Ripensia, a marcat golul câştigător

U Cluj Napoca a învins vineri pe Ripensia Timişoara, într-un meci restanţă din Liga a 2-a, cu scorul de 1-0.

Marcatorul golului a fost Gabriel Tamaş, fundaşul aruncat în atac din cauza terenului aflat într-o stare improprie pentru fotbal.

Tamaş a punctat în minutul 14, cu o lovitură de cap, fiind la un pas de a repeta reuşita, tot cu capul, în repriza secundă, când a trimis în plasa laterală.

Pe finalul meciului, Tamaş a izbutit să respingă o minge ce se îndrepta periculos spre poarta clujeană.

U Cluj a urcat pe locul 6 în clasament, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii a 2-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici