Gabriel Stan: Trebuie să câştigăm cu Farul

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Gabriel Stan, consideră meciul de joi, cu Farul Constanţa, din cadrul etapei a XXVIII-a Ligii I, capital pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare.

11 afișări
Imaginea articolului Gabriel Stan: Trebuie să câştigăm cu Farul

Gabriel Stan: Trebuie să câştigăm cu Farul pentru a mai spera la prima ligă (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru noi orice joc, până la finalul campionatului, trebuie jucat la victorie. Farul a avut până acum rezultate bune şi este o echipă incomodă. Va fi greu, dar trebuie să câştigăm acest meci ca să mai sperăm la prima ligă”, a declarat antrenorul Gabriel Stan înaintea partidei cu Farul.

Ion Marin: Nu cred că meciul de la Arad este decisiv

"Nu cred că meciul de la Arad este decisiv, însă este foarte important. Consider că se va retrograda de la -15 la adevăr. Noi avem acum -17 dar o victorie în deplasare şi câştigarea apoi a partidelor de pe teren propriu ne-ar asigura salvarea. Cred în şansa noastră şi sper ca de la Arad să venim cu 3 puncte. Dacă facem egal la Arad, vom fi apoi obligaţi să batem Vasluiul. Dacă învingem la Arad avem două variante împotriva celor de la Vaslui. Două victorii în aceste două partide ar fi extraordinare pentru noi. Chiar dacă va lipsi Zaharia, cei de la Arad au soluţii pentru atac, cum ar fi Bălţoi sau Edson. Din ce am văzut până acum, cred că avem un joc mai bun decât cei de la Arad", a spus Marin.

UTA Arad - Farul Constanţa, joi, ora 16.00, Telesport

Palmares: 51 18 16 17 65-55

Primul meci: 0-1 la Constanţa la 23 martie 1955

Scor maxim: 5-0 la Arad la 16 octombrie 1955

Ultima victorie a echipei Farul la Arad: 1-0 în 2003

Ultimul meci jucat la Arad: 1-1 la 28 iulie 2006

În tur: 0-1

Echipe probabile:

UTA Arad: 30. Tudor – 25. I. Bălan, 29. Marincău, 2. Amoreirinha, 20 Simao – 10. Hidişan, 18. Todea, 16. R. Mărginean, 5. Fl. Dan – 8. Edson. 9. Bălţoi. Antrenor: Gabriel Stan

Rezerve: 12. Mârne – 24. R. Iacob, 4. Buican, 3. Vasilijevic, 15. Hora, 6. Chiţa, 7. Oliveira.

Absenţi: Varga, Radovanovik, Paşcovici, Mihuţ, M. Ilie (accidentaţi), Zaharia (suspendat).

Farul Constanţa: 1. G. Curcă - 2. Farmache, 3. I.Barbu, 5. Şchiopu, 27. Maxim - 21. Băcilă, 19. Ben Teekloh, 7. Todoran, 14. Voiculeţ - 26. Chico, 15. E. Nanu. Antrenor: Ion Marin.

Rezerve: 30. Vlas - 6. Gheară, 22. Mendy, 25. M. Nae, 28. Gosici, 23. Pătraşcu, 20. L. Florea

Absenţi: Gerlem (suspendat), D. Florea (accidentat)

Meciul UTA Arad - Farul Constanţa va fi arbitrat de o brigadă compusă din: Istvan Kovacs - Octavian Şovre, Dorin Mudura - Laurenţiu Danşa. Observatori: Ion Turculeanu, Mircea Neşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici