Gabriel Tamaş în atenţia clubului Sampdoria Genova

Cotidianul Il Secolo XIX a scris, miercuri, că fundaşul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, se află în atenţia clubului Sampdoria Genova, care doreşte să-şi întărească lotul pentru o eventuală participare în viitor în Liga Campionilor.

8 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş în atenţia clubului Sampdoria Genova

Gabriel Tamaş în atenţia clubului Sampdoria Genova (Imagine: Mediafax Foto)

"Una dintre ţintele celor de la Sampdoria este Gabriel Tamaş, fundaşul central al lui Auxerre şi al naţionalei României. Costă trei milioane de euro şi la 24 de ani mai poate creşte din punct de vedere valoric", a scris sursa citată.

Gabriel Tamaş a fost achiziţionat de Auxerre la începutul acestui sezon de la formaţia Celta Vigo, retrogradată în liga a doua spaniolă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici