Gabriela Ruse eliminată în primul tur al turneului de la Eastbourne

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (55 WTA) a fot eliminată în primul tur al turneului de tenis pe iarbă WTA 500 de la Eastbourne, Marea Britanie, de sportiva americană Lauren Davis (108 WTA).

179 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse eliminată în primul tur al turneului de la Eastbourne

Sursa foto: Profimedia

Davis s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-4, după o oră şi 41 de minute, calificându-se în turul secund unde o va întâlni pe compatrioata sa Madison Keys, cap de serie numărul 11.

Turneul de la Estbourne este ultimul de categorie 500 înainte de debutul Grand Slam-ului de la Wimbledon.

Ruse a jucat inconstant, cedându-şi serviciul de 6 ori, în fiecare set o dată în plus faţă de break-urile realizate.

Pe tablul principal al turneului de la Eastbourne se mai află şi Sorana Cîrstea, care o va întâlni în primul tur pe ucraineana Anhelina Kalinina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici