Gabriela Ruse face turneul carierei: este în semifinale la Hamburg. La dublu, Irina Bara a pierdut în ”sferturi”

  • Gabriela Ruse (198 WTA) a izbutit o performanţă remarcabilă la turneul WTA de la Hamburg: s-a calificat în semifinale.
  • Tot pe zgura de la Hamburg, perechea alcătuită din Irina Bara şi Sara Errani (Italia) a fost învinsă, vineri seară, în faza sferturilor de finală.
272 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse face turneul carierei: este în semifinale la Hamburg. La dublu, Irina Bara a pierdut în ”sferturi”

Gabriela Ruse

Gabriela Ruse (198 WTA) a izbutit o performanţă remarcabilă la turneul WTA de la Hamburg. Românca s-a calificat în semifinale, după o victorie de excepţie cu Daniele Rose Collins (27 de ani, 48 WTA), scor 6-4, 1-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 27 de minute.

În semifinale, Gabi Ruse va juca sâmbătă împotriva învingătoarei din partida Dayana Yastremska (38 WTA) - Sara Errani (105 WTA).

Gabriela Ruse a luat cu ea forma bună etalată pe iarbă - titlu alături de Monica Niculescu la Nottingham, la jumătatea lui iunie - şi pe zgură. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani face cel mai solid turneu din ultima perioadă şi e în semifinale la Hamburg, competiţie unde a fost nevoită să joace calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

Vineri, la cel mai important test din turneu, Gabriela Ruse s-a ridicat la înălţimea ocaziei şi a făcut un meci impresionant în faţa americancei Danielle Rose Collins, cea care în 2019 ajungea până în semifinalele Australian Open. 

Tot la Hamburg, Bara şi Errani au pierdut în supertiebreak, pe care l-au condus în permanenţă până la 8-7. Barthel şi Minella au câştigat apoi ultimele 3 puncte, calificându-se în finală, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 10 minute.

Pentru prezenţa în sferturi, Bara şi Errani vor fi recompensate cu 1854 de euro şi 60 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hamburg,
bara,
errani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici