Gabriela Ruse joacă duminică finala la Palermo. Pe cine va avea adversară

  • Gabriela Ruse (133 WTA) va juca duminică în finala turneului de tenis WTA 250 de la Palermo, Italia, după ce a învins în semifinală pe sportiva franceză Oceane Dodin (120 WTA).
  • Ruse joacă a doua finală consecutivă, după ce a câştigat în urmă cu două săptămâni turneul de la Hamburg.
540 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse joacă duminică finala la Palermo. Pe cine va avea adversară

Sursa foto: profimedia

Gabriela Ruse a câştigat al 13-lea meci consecutiv, şirul de victorii începând în calificările de la Hamburg, turneu în care s-a impus în finală în faţa mult mai titratei Andrea Petkovic, obţinând primul titlu din carieră în circuitul WTA.

Ruse a evoluat apoi, din nou, în calificări la Palermo, ajungând în a doua finală consecutivă.

Românca s-a impus sâmbătă în semifinală, după un meci maraton de aproape 3 ore, în care primele două seturi au fost decise la tiebreak, scorul final fiind 6-7 (4), 7-6 (0), 6-1.

După ce a pierdut primul set, în care fiecare din cele două jucătoare au realizat câte 3 break-uri, Ruse a câştigat la zero tiebreak-ul setului doi.

A fost un început pentru defilarea din decisiv, în care Ruse a cedat un singur game, asigurându-şi un loc în finală, unde va întâlni, duminică, pe americanca Danielle Rose Collins (44 WTA), favorita principală a turneului.

Câştigătoarea finalei de la Palermo va fi recompensată cu 23.548 euro şi 280 puncte WTA, în timp ce finalista va primi 13.224 euro şi 180 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici