Gabriela Ruse nu o bate pe Simona Halep. Fostul lider mondial e în turul 3 la Dubai

  • Duelul românesc de la turneul de tenis de la Dubai dintre Simona Halep şi Gabriela Ruse s-a încheiat miercuri seara cu victoria fostului număr mondial.
  • Halep, câştigătoare de două ori la Dubai, se va întâlni în sferturile de finală cu tunisiana Ons Jabeur.
609 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse nu o bate pe Simona Halep. Fostul lider mondial e în turul 3 la Dubai

Gabriela Ruse nu o bate pe Simona Halep. Fostul lider mondial e în turul 3 la Dubai

Gabriela Ruse nu a reuşit nici a treia oară să se impună în faţa idolului ei, Halep închizând meciul, început mult mai târziu decât fusese programat, în doar două seturi, după o oră şi zece minute, cu scorul de 6-3, 6-2.

Ruse a jucat timid, realizând totuşi un break împotriva lui Halep, în primul set, insuficient însă pentru a pune probleme constănţencei.

În sferturile de finală, Simona Halep se va confrunta cu tunisiana Ons Jabeur (10 WTA), favorita numărul 8 a turneului.

Pentru prezenţa în turul doi al turneului din Emiratele Arabe Unite, Gabriela Ruse va fi recompensată cu 9.000 de dolari şi 55 de puncte WTA şi cel mai probabil va avansa 3 locuri în clasamentul mondial, până pe 56, cel ai bun al carierei.

Simona Halep primeşte 17.500 dolari şi 100 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici