Gabriela Szabo, învinsă la alegerile FR Atletism. Sandu Ion, noul preşedinte

Fostul sportiv Sandu Ion a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, el primind mai multe voturi decât contracandidata sa, Gabriela Szabo.

385 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo, învinsă la alegerile FR Atletism. Sandu Ion, noul preşedinte

Gabriela Szabo, învinsă la alegerile FR Atletism. Sandu Ion, noul preşedinte

Sandu Ion a primit 113 voturi, în timp ce Szabo a fost votată de 89 de membri. Patru voturi au fost anulate.

Pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism îşi mai anunţase candidatura fostul secretar general al forului, Traian Badea, însă acesta s-a retras din cursă vineri, când a precizat că îl susţine pe Sandu Ion şi a lansat un atac la adresa Gabrielei Szabo.

La Adunarea Generală a FR Atletism participă 206 membri cu drept de vot din cele 215 structuri afiliate.

Până în prezent, postul de preşedinte al FR Atletism a fost ocupat de Sorin Matei, care nu a mai candidat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici