Gabriela Szabo: Oltchim trebuie să-şi menţină moralul ridicat

Dubla campioană olimpică la atletism Gabriela Szabo, care a însoţit echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea în Danemarca, la meciul tur cu Viborg HK, din finala Ligii Campionilor, le-a încurajat pe handbalistele antrenate de Radu Voina în perspectiva meciului retur, de la Bucureşti, din 15 mai.

16 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo: Oltchim trebuie să-şi menţină moralul ridicat

Gabriela Szabo: Oltchim trebuie să-şi menţină moralul ridicat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu fetele chiar după meci, le-am încurajat. Ele trebuie să-şi menţină moralul ridicat, sincer nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele aseară, dar până la urmă acesta e sportul. Aşteptările sunt foarte mari în jurul lor şi probabil a contat şi presiunea. Ele trebuie să se liniştească acum şi să se concentreze mai bine pentru meciul retur, de la Bucureşti. Atmosfera a fost incredibilă la Herning, sala aceea imensă, fanii danezi care au ştiut cum să-şi încurajeze echipa.... Suntem foarte departe de toate acestea. Eu însă voi fi lângă fete şi la meciul retur, le voi încuraja", a spus Szabo, pentru MEDIAFAX.

Fosta multiplă campioană în atletism, care este şi vicepreşedinte al forului naţional de profil, a însoţit echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea la Herning, unde sâmbătă seara campioana României a fost învinsă, cu scorul de 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Partida retur se va juca la Bucureşti, în Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45 (în direct la PRO TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici