Gado, Băcilă şi Voiculeţ au semnat cu Internaţional Curtea de Argeş

Jucătorii Ramses Gado, Claudiu Voiculeţ şi Cosmin Băcilă vor evolua la echipa Internaţional Curtea de Argeş, care a promovat în Liga I la finele sezonului, după ce au semnat, miercuri seară, contracte pe trei ani.

15 afișări
Imaginea articolului Gado, Băcilă şi Voiculeţ au semnat cu Internaţional Curtea de Argeş

Gado, Băcilă şi Voiculeţ au semnat cu Internaţional Curtea de Argeş

Patronul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, a mai anunţat obţinerea acordului de împrumut pe un sezon pentru fundaşul Diarassouba Viera şi mijlocaşul Emmanuel Kone, ambii în vârstă de 22 de ani, de la CFR Cluj.

"Am realizat aceste transferuri ale lui Kone şi Viera de la CFR Cluj, dar nu ne vom opri aici. Vom mai aduce încă trei jucători, din care unul va fi cea mai mare surpriză a transferurilor din fotbalul românesc din această vară", a spus Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici