Gado, Filip şi Andelkovici au fost daţi afară de la Internaţional Curtea de Argeş

Antrenorul Ştefan Stoica a anunţat că jucătorii Ramses Gado, Alexandru Filip şi Miodrag Andelkovici au fost daţi afară de la echipa Internaţional Curtea de Argeş.

24 afișări
Imaginea articolului Gado, Filip şi Andelkovici au fost daţi afară de la Internaţional Curtea de Argeş

Gado, Filip şi Andelkovici au fost daţi afară de la Internaţional Curtea de Argeş (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am hotărât să ne despărţim de jucătorii Gado, Andelkovici şi Filip, care sunt liberi să meargă pe drumul lor de aici înainte. Nu avem nevoie de «avocaţi» la echipă, de jucători doar cu nume, ci de fotbalişti care să alerge şi să pună osul pentru această echipă", a spus antrenorul Ştefan Stoica.

Echipa lui Ştefan Stoica a jucat vineri seară un amical cu FC Braşov şi a remizat, scor 1 -1, iar sâmbătă a întâlnit la Curtea de Argeş pe Pandurii Tg. Jiu, scor 1-2.

Sâmbătă seară, patronul Benone Lazăr, conducerea clubului şi antrenorul Ştefan Stoica au ţinut o şedinţă de analiză în urma căreia au dat afară trei jucători care nu s-au "ridicat" la pretenţiile unei echipe din prima ligă: Ramses Gado, Alexandru Filip şi atacantul sârb Miodrag Andelkovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici