Gael Monfils, calificare spectaculoasă în semifinale la Bucureşti, după ce a salvat 6 mingi de meci

Tenismenul francez Gael Monfils, locul 24 ATP şi al treilea favorit, l-a învins, vineri, cu scorul de 3-6, 7-6 (8), 6-2, pe conaţionalul său Paul-Henri Mathieu, locul 102 ATP, jucător venit din calificări, în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

70 afișări
Imaginea articolului Gael Monfils, calificare spectaculoasă în semifinale la Bucureşti, după ce a salvat 6 mingi de meci

Gael Monfils (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mathieu, fost număr 12 ATP în 2008, a ratat şase mingi de meci, după ce a condus cu 6-2 în tie-break-ul setului 2.

În cele din urmă, fostul număr 7 ATP s-a impus după cel mai lung meci din sferturi, care a durat două ore şi 20 de minute.

Viitorul său adversar din semifinale va fi decis după ultima partidă din sferturi, între bulgarul Grigor Dimitrov, principalul favorit al turneului şi ucraineanul Serghei Stahovski.

În cealaltă semifinală se vor întâlni cehul Lukas Rosol şi olandezul Robin Haase.

Într-un meci de pe tabloul de dublu, tot din faza sferturilor de finală, cuplul Denis Istomin/Lukas Rosol (Uzbekistan/Cehia) a învins perechea Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud,), cap de serie numărul 2, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-5. Acest meci a fost întrerupt joi, după primul set, din cauza întunericului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici