Galatasaray a câştigat pentru a 16-a oară Cupa Turciei

Echipa Galatasaray a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, formaţia Bursaspor, şi a câştigat pentru a 16-a oară Cupa Turciei, informează tff.org.

73 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a câştigat pentru a 16-a oară Cupa Turciei

Galatasaray a câştigat pentru a 16-a oară Cupa Turciei (Imagine: Shutterstock)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Burak Yılmaz, în minutele 40, 48 şi 60.

Pentru Bursaspor au înscris Jose Fernandao '27 (penalti) şi Volkan Şen '57.

Potrivit ntv.com.tr, în prima repriză a avut loc un incident, protagonişti fiind fotbaliştii Sabri Sarioglu şi Felipe Melo de la Galatasaray. Melo i-a reproşat lui Sarioglu la o fază că a dat o pasă greşită, iar acesta a reacţionat cu o replică dură. Conflictul a escaladat, la un moment dat Sarioglu prinzându-l pe Melo de bărbie, iar acesta din urmă lovindu-şi colegul de echipă. Cei doi s-au calmat după intervenţia unui oficial al clubului din Istanbul.

Galatasaray a câştigat în sezonul 2014/2015 şi campionatul Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici