Galatasaray intră în Cartea Recordurilor pentru scandările de la derbiul cu Fenerbahce. Vezi cât de tare a fost zgomotul făcut de fani

Gruparea Galatasaray va intra în Cartea Recordurilor datorită zgomotului făcut de suporteri prin scandări la derbiul cu Fenerbahce, din etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, informează ajansspor.com.

25 afișări
Imaginea articolului Galatasaray intră în Cartea Recordurilor pentru scandările de la derbiul cu Fenerbahce. Vezi cât de tare a fost zgomotul făcut de fani

Galatasaray intră în Cartea Recordurilor pentru scandările de la derbiul cu Fenerbahce. Vezi cât de tare a fost zgomotul făcut de fani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delegaţia Guiness World Records prezentă la derbi a măsurat zgomotul făcut de fani prin scandări pe Turk Telekom Arena, acesta fiind de 131,76 decibeli.

Galatasaray a anunţat prin staţia de amplificare, în pauza partidei cu Fenerbahce, că s-a stabilit acest record, acelaşi anunţ fiind făcut şi pe tabela de marcaj.

Precedentul record, de 128,7 decibeli, a fost stabilit în data de 1 octombrie 2000, pe stadionul Mile High din Denver, la meciul Denver Broncos - New Englans Patriots, din NFL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici