Galatasaray l-a transferat pe Juan Culio

Gruparea turcă Galatasaray Istanbul, pregătită de românul Gheorghe Hagi, l-a transferat pe mijlocaşul argentinian al echipei CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, informează site-ul oficial al clubului.

105 afișări
Imaginea articolului Galatasaray l-a transferat pe Juan Culio

Galatasaray l-a transferat pe Juan Culio (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Galatasaray a ajuns la un acord definitiv cu echipa română CFR Cluj şi cu mijlocaşul acesteia, argentinianul Juan Emmanuel Culio, pentru un transfer definitiv. Îi urăm succes în echipamentul echipei Galatasaray noului nostru fotbalist", a anunţat Galatasaray, pe site-ul oficial.

Potrivit ligtv.com.tr, Culio ar urma să se alăture noii sale echipe, în această seară, în cantonamentul din Antalya. Cotidianul Milliyet notează că negocierile dintre cele două grupări au început de la suma de 3 milioane de euro, iar în cele din urmă, cu intervenţia lui Hagi, suma acceptată de clujeni a fost de 1,5 milioane de euro.

Juan Culio, în vârstă de 27 de ani, s-a transferat la CFR Cluj la începutul sezonului 2007/2008, când a fost achiziţionat de la gruparea chiliană La Serena. În cariera sa, Culio a mai evoluat la Flandria, Almagro, Independiente şi Racing Club.

Pentru CFR, Culio a evoluat în Liga I în 89 de partide, reuşind să înscrie trei goluri. Alături de campioana României, Culio a câştigat şapte trofee (două campionate, trei Cupe ale României şi două Supercupe). De asemenea, Culio a evoluat şi în două sezoane ale Ligii Campionilor, reuşind să înscrie trei goluri în 14 partide, precum şi într-un sezon al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici