Galatasaray, refuzată de Hagi

Tehnicianul român Gheorghe Hagi a refuzat oferta de a prelua echipa Galatasaray, iar noul antrenor al formaţiei din Istanbul va fi fostul căpitan al acesteia, Bulent Korkmaz, informează ajansspor.com.

25 afișări
Imaginea articolului Galatasaray, refuzată de Hagi

Galatasaray, refuzată de Hagi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Korkmaz a ajuns la un acord cu Galatasaray şi va semna un contract pe un an şi jumătate.

Ajansspor menţionează că, spre deosebire de Bulent Korkmaz, Gheorghe Hagi a primit de la conducerea clubului Galatasaray o ofertă pentru doar 13 meciuri. Sursa citată precizează că între salariul cerut de Hagi şi cel dorit de Korkmaz este diferenţă mare.

Site-ul ensonhaber.com a notat, luni dimineaţă, că oficialii din conducerea clubului Galatasaray au organizat o şedinţă, duminică seară, după înfrângerea de pe teren propriu, cu scorul de 5-2, din meciul cu echipa Kocaelispor, pentru a lua măsuri în urma acestui rezultat dezamăgitor. Directorul general al Galatasaray Futbol AŞ şi responsabilii secţiei de fotbal a clubului, Haldun Ustunel şi Murat Yalcindag, au ieşit de la şedinţă înainte de terminare şi s-au întâlnit, la clădirile Polat Towers, cu Gheorghe Hagi, care fusese prezent la meciul cu Kocaelispor. Discuţia dintre cei trei şi Hagi a durat aproximativ două ore, iar românului i s-a propus să revină în funcţia de antrenor al echipei Galatasaray.

Gheorghe Hagi a antrenat echipa Galatasaray

în sezonul 2004-2005, câştigând cu aceasta Cupa Turciei, singurul trofeu din cariera sa de antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici