Galatasaray s-a înţeles în mare măsură cu Hagi

Fostul selecţioner al României, Gheorghe Hagi, s-a înţeles în mare măsură cu oficialii clubului Galatasaray în vederea preluării postului de antrenor principal al echipei din Istanbul, pe care a pregătit-o şi în perioada 2004-2005.

16 afișări
Imaginea articolului Galatasaray s-a înţeles în mare măsură cu Hagi

Galatasaray s-a înţeles în mare măsură cu Hagi (Imagine: Mediafax Foto)

"Galatasaray a găsit antrenorul pentru noul sezon: Gheorghe Hagi. Conducerea galben-roşie i-a făcut o ofertă tehnicianului român, care a mai antrenat pe Cimbom în perioada 2004-2005. Se pare că Hagi, care se află la Istanbul de mai multe zile, priveşte cu căldură această propunere. Conducerea clubului Galatasaray va face anunţul oficial în următoarele zile", informează cotidianul Fotomac.

Fotomac aminteşte că Hagi a câştigat Cupa Turciei cu Galatasaray în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici