Galatasaray va renunţa la majoritatea jucătorilor străini, între care şi Stancu

Gruparea Galatasaray va renunţa în curând la serviciile majorităţii jucătorilor străini din echipă, între care se numără şi Bogdan Stancu, Robinson Zapata, Harry Kewell şi Lucas Neill, informează cotidianul Takvim.

37 afișări
Imaginea articolului Galatasaray va renunţa la majoritatea jucătorilor străini, între care şi Stancu

Galatasaray va renunţa la majoritatea jucătorilor străini, între care şi Stancu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Galatasaray se va despărţi de majoritatea jucătorilor străini. În frunte cu portarul Robinson Zapata, adus în iarnă, la jucători precum Kewell, Neill şi Stancu se va renunţa imediat. În ceea ce-i priveşte pe Pino, Culio şi Cana, situaţia lor va fi decisă de noul antrenor", notează jurnalul turc.

Clubul Galatasaray a pus capăt, vineri, colaborării cu tehnicianul Gheorghe Hagi, în funcţia de antrenor principal fiind numit Bulent Under.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici