Gâlcă, Amariei şi Vintilă devin libere de contract

Handbalistele echipei de handbal Rulmentul Braşov, Ionela Gâlcă, Carmen Amariei şi Simona Vintilă, vor deveni jucătoare libere de contract, câştigând astfel memoriul depus împotriva clubului braşovean.

33 afișări
Imaginea articolului Gâlcă, Amariei şi Vintilă devin libere de contract

Carmen Amariei ( Imagine: Mediafax Foto)

Secretarul general al Federaţiei Române de Handbal, Mihai Marinescu a declarat pentru MEDIAFAX că cele trei pot semna cu orice grupare, pentru că luni la ora 00.00 expiră termenul dat de federaţiei clubului Rulmentul pentru achitarea restanţelor.

"Mai mult ca sigur Gâlcă, Amariei şi Vintilă vor deveni libere, pentru că mi-e greu să cred că Rulmentul le va achita acum pe ultima sută de metri restanţele financiare. Mai au timp până la ora 12 noaptea, pentru că atunci se încheie ziua, dar nu cred că se va întâmpla acest lucru. De asemenea, probabil că aceaşi soartă o va avea şi Lidjia Horvath, al cărei memoriu se va judeca mâine (n.r.marţi). Probabil că şi în cazul ei vom da un termen scurt, de maxim o săptămână, timp în care, dacă vrea să o păstreze, Rulmentul trebuie să îi plătească toate restanţele. Din păcate, probabil că şi ea va avea aceeaşi soartă, deşi, personal m-aş bucura ca Rulmentul să reuşească să le plătească pe toate şi să rămână. Din păcate, nu cred că se va întâmpla asta, mai ales că sunt mai multe jucătoare de la Rulmentul care s-au interesat de proceduri, dar care nu au dosarul complet deci nu putem încă să luăm în considerare memoriile lor...", a declarat Mihai Marinescu.

În urmă cu zece zile, clubul Rulmentul a anunţat printr-un comunicat de presă că renunţă la negocierile cu Ionela Gâlcă, Carmen Amariei şi Simona Vintilă, din cauza pretenţiilor financiare mari pe care acestea le-au avut, însă în ceea ce o priveşte pe Lidjia Horvatjh, oficialii braşoveni au declarat că fac eforturi pentru ca ea să rămână la Rulmentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici