Galliani va demisiona de la AC Milan

Vicepreşedintele AC Milan, Adriano Galliani, a anunţat, vineri, că va demisiona, reputaţia sa fiind "grav afectată" pe fondul crizei din cadrul clubului italian.

63 afișări
Imaginea articolului Galliani va demisiona de la AC Milan

Adriano Galliani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

El a precizat că va renunţa la funcţie "peste câteva zile". "Cu sau fără compensaţii, voi demisiona peste câteva zile, probabil după meciul AC Milan - Ajax Amsterdam (n.r. - din data de 11 decembrie)", a declarat Galliani pentru agenţia Ansa.

Adriano Galliani a explicat că reputaţia sa a fost grav afectată de declaraţii făcute de Barbara Berlusconi. Fiica patronului Silvio Berlusconi, Barbara, care face parte şi din conducerea AC Milan, s-a arătat nemulţumită de activitatea lui Galliani din ultimii doi ani.

După 13 etape din Serie A, AC Milan ocupă locul 13 în clasament, la 20 de puncte de liderul Juventus Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici