Galliquio a fost reprimit la prima echipă a FC Dinamo

Fundaşul peruan John Galliquio a revenit, miercuri, la antrenamentele primei echipe a clubului Dinamo, după ce în ultima perioadă s-a pregătit cu la formaţia a doua a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

1 afișare
Imaginea articolului Galliquio a fost reprimit la prima echipă a FC Dinamo

Galliquio a fost reprimit la prima echipă a FC Dinamo

La 10 februarie, John Galliquio (foto stânga) a fost trimis să se pregătească la echipa a doua a clubului Dinamo, după ce a refuzat un împrumut la UTA Arad. Peruanul a evoluat la formaţia de juniori '90 a clubului Dinamo în amicalul susţinut, marţi, cu echipa antrenată de Cornel Ţălnar.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că atacantul Daniel Opriţa va fi împrumutat până în vară la gruparea din Liga a II-a CS Otopeni, şi a precizat că situaţia fundaşului ghanez George Blay va fi clarificată până săptămâna viitoare. "Opriţa va fi împrumutat la Otopeni, dar nu am definitivat încă actele, mai durează câteva zile. Situaţia lui Blay va fi clarificată până săptămâna viitoare", a spus oficialul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici