Ganea: Respect decizia Comisiei de Disciplină şi nimic mai mult

Atacantul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea, a declarat, vineri, că respectă decizia Comisiei de Disciplină a LPF, care l-a suspendat 22 de etape, însă nu a dorit să facă niciun alt comentariu pe această temă.

1 afișare
Imaginea articolului Ganea: Respect decizia Comisiei de Disciplină şi nimic mai mult

Ganea: Respect decizia Comisiei de Disciplină şi nimic mai mult

"Este o decizie pe care o respect şi nimic mai mult", a spus Ganea.

În momentul în care a fost întrebat dacă va face apel, Ganea a repetat: "Am spus că respect decizia şi nimic mai mult".

Comisia de Disciplină a a FRF a decis, vineri, sancţionarea atacantului echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea, cu o suspendare de 22 de etape şi o penalitate financiară de 14.000 lei pentru că l-a bătut pe asistentul Dorin Mudura, la partida cu Rapid. Cazul lui Ganea a fost analizat miercuri de Comisia de Disciplină, care a decis, la solicitarea avocatului jucătorului, să amâne cu o zi analizarea acestui caz. Joi, după aproximativ cinci ore, timp în care au fost audiaţi din nou jucătorii Ionel Ganea, Dan Alexa şi arbitrii Dorin Mudura şi Ştefan Erdei, Comisia a anunţat că se va pronunţa vineri în acest caz.

În minutul 70 al partidei Poli Timişoara - Rapid, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, Ionel Ganea a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene. Furios, Ganea l-a agresat pe tuşierul Dorin Mudura, cel care i-a semnalizat centralului Ştefan Erdei faptul că l-ar fi lovit pe rapidistul Săpunaru, semnalizare ce a dus la eliminarea jucătorului timişorean. Ganea l-a strâns de faţă pe Mudura, l-a lovit cu genunchiul peste picioare şi cu pumnul în spate, încercând să-l trântească la pământ, l-a tras de tricou, fiind cu greu oprit de mai mulţi coechipieri. La cinci minute după producerea incidentului, Ganea a încercat să intre din nou pe gazon, însă a fost oprit de coechipierul său Peter Omoduemuke şi de oamenii de ordine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici