Ganea spune că a fost "vânat" de arbitru la meciul cu Oţelul

Atacantul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea, a declarat, joi, că a fost "vânat" de arbitru la meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-3, în deplasare, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Ganea spune că a fost "vânat" de arbitru la meciul cu Oţelul

Ganea spune că a fost "vânat" de arbitru la meciul cu Oţelul (Imagine: MEdiafax Foto)

"Relaţie n-am prea avut cu arbitru, n-a fost nici amanta mea nici nevasta mea, n-aş prea vrea să vorbesc despre el pentru că pot fi suspendat, dar e adevărat că am primit o ameninţare din partea lui. Problema unui arbitru, cred eu, e să liniştească spiritele, nu să ameninţe jucătorii pe teren sau să-i intimideze. N-aş vrea să fac nicio declaraţie la adresa arbitrului pentru că vreau să mai joc şi la orice declaraţie o să fiu chemat la comisie şi nu vreau să am probleme cu ei. Eu cred că la meciul ăsta am fost şi eu şi Karamyan vânat. Este vorba de Artavazd nu de Arman. Pentru că s-a
produs o mică greşeală, el avea trei galbene şi a primit fratele său galben, nu el. E bine că sunt gemeni şi nu-i deosebeşte nimeni", a afirmat Ganea.

Ionel Ganea a primit un cartonaş galben la meciul cu Oţelul, la fel ca şi Arman Karamyan.

Meciul de la Galaţi a fost arbitrat de Marius Martiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici