Garbine Muguruza s-a retras de la turneul Premier Mandatory de la Beijing

Parcursul liderului mondial Garbine Muguruza s-a încheiat, luni, în primul tur al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Cu o accidentare la coapsa stângă încă de la Tokyo (din urmă cu două săptămâni), Muguruza a fost vizibil afectată în partida de luni împotriva cehoaicei Barbora Strycova.

419 afișări
Imaginea articolului Garbine Muguruza s-a retras de la turneul Premier Mandatory de la Beijing

Garbine Muguruza s-a retras de la turneul Premier Mandatory de la Beijing

La conferinţa de presă ulterioară partidei, Muguruza a explicat că a luat contactat un virus în cadrul turneului de la Wuhan, de săptămâna trecută.

Iberica a rezistat pe teren doar 40 de minute, iar în momentul în care, după intervenţia medicilor, a decis să se retragă, Barbora Strycova conducea cu 6-1 şi 2-0.

În aceste condiţii, la următoarea actualizare a clasamentului WTA, de luni, spaniola va avea 6.135 de puncte. Simona Halep, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina sunt cele trei jucătoare care o pot depăşi pe Garbine Muguruza în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici