Gareth Barry ratează Euro 2012. Care este motivul

Mijlocaşul englez Gareth Barry, accidentat la inghinali în meciul amical cu Norvegia, nu va juca la turneul final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie, a anunţat, luni,

157 afișări
Imaginea articolului Gareth Barry ratează Euro 2012. Care este motivul

Gareth Barry (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

În locul lui Barry, selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a convocat pe Phil Jagielka de la Everton, a anunţat site-ul oficial al UEFA.

"Mi-ar fi plăcut să-l avem pe Barry cu noi. Sunt sigur că el mai are multe de spus la naţionala Angliei şi îi doresc să se refacă repede", a declarat Hodgson despre Barry.

Anglia va disputa un ultim meci amical înaintea turneului final la 2 iunie, cu Belgia.

Anglia face parte din grupa D la turneul final al Campionatului European, alături de formaţiile Franţei, Ucrainei şi Suediei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici