Un porc va juca rolul caracatiţei Paul la Euro-2012

Un porc din Ucraina va prezice rezultatele la meciurile de la Euro-2012, care începe la 8 iunie, aşa cum a făcut caracatiţa Paul la Cupa Mondială de fotbal din 2012, a anunţat, vineri, primăria din Kiev.

166 afișări
Imaginea articolului Un porc va juca rolul caracatiţei Paul la Euro-2012

Caracatiţa Paul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Este un porc ucrainean veritabil, profet şi cunoscător al subtilităţilor din fotbal", asigură autorităţile de la Kiev.

Porcul, prezentat ca "ghicitor unic" va fi instalat la "loc de onoare", în centrul capitalei ucrainene. "În fiecare zi la ora 16.00, el va prezice rezultatul următorului meci", a precizat primăria, fără a anunţa modul în care animalul se va exprima.

Caracatiţa Paul a devenit celebră după ce a ghicit rezultatele echipei Germaniei la Cupa Mondială din Africa de Sud, din 2010, precum şi victoria Spaniei în finala cu Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici