Portughezul Miguel Lopes îşi amână nunta pentru a participa la Euro-2012

Internaţionalul portughez al echipei Sporting Braga, Miguel Lopes, a fost nevoit să îşi amâne nunta, programată în 26 mai, el fiind convocat de selecţionerul Paulo Bento pentru Campionatul European, informează cotidianul Expresso.

64 afișări
Imaginea articolului Portughezul Miguel Lopes îşi amână nunta pentru a participa la Euro-2012

Miguel Lopes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, convocarea lui Lopes a fost una din surprizele lui Bento, în special pentru jucător, care avea programată nunta cu Monica Pina la sfârşitul acestei luni. Lopes trebuie să îşi amâne nunta, având în vedere faptul că Portugalia are programat un meci amical cu Macedonia chiar la 26 mai.

"Nu mă aşteptam, era ceva ce îmi doream, iar acum sunt foarte fericit. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi sărut iubita, pentru că ea m-a ajutat în cele mai grele momente ale vieţii mele", a declarat fotbalistul în vârstă de 24 de ani pentru cotidianul Record.

El a menţionat că a deschis o sticlă de şampanie şi că sezonul s-a încheiat foarte bine, după un start marcat de o accidentare. "Am fost foarte trist că nu am jucat şase luni. Însă apoi am ajuns la Sporting Braga şi trebuie să mulţumesc acestui club. Este cea mai fericită zi din viaţa mea", a adăugat jucătorul care a fost împrumutat de FC Porto la Braga.

În privinţa amânării căsătoriei, Lopes a spus: "A trebuit să vorbesc cu mulţi oameni, dar m-au înţeles. Va veni şi altă zi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici