Gaţu: Am reintrat în cărţile pentru semifinale

Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu a declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX, că reprezentativa feminină a României a "reintrat în cărţile" pentru calificarea în semifinale la Campionatul European din Macedonia, după victoria din meciul cu Ucraina, scor 40-32.

16 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Am reintrat în cărţile pentru semifinale

Gaţu: Am reintrat în cărţile pentru semifinale (Imagine: Mediafax Foto)

"Am reintrat în cărţile pentru semifinale. Fetele au dat senzaţia în meciul cu Ucraina că şi-au revenit la jocul bun de la început. În grupa cealaltă lucrurile sunt cam clare, Germania şi Rusia se califică în semifinale. Dacă din grupa noastră mergem noi şi Norvegia, va fi perfect. Vom vedea rezultatele din această seară şi de joi, dacă ne vor avantaja sau nu", a spus Gaţu.

Naţionala de handbal feminin a României a învins, miercuri, la Ohrid, reprezentativa Ucrainei, cu scorul de 40-32 (17-18), în cel de-al doilea meci din grupa principală I, rezultatul păstrând tricolorele în lupta pentru semifinale.

În ultimul meci din grupa I principală, România va întâlni, joi, echipa Norvegiei, de la ora 21.15.

Citeşte şi:

România a învins Ucraina, scor 40-32

România a suferit prima înfrângere la CE din Macedonia

România, a treia victorie consecutivă la CE din Macedonia

România, singura echipă cu punctaj maxim din grupa A

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici