Gaţu: Au fost cele mai urâte patru minute din viaţa mea

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat că ultimele patru minute ale meciului cu Spania, în urma căruia naţionala de handbal feminin a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial din China, au fost cele mai urâte din viaţa sa.

16 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Au fost cele mai urâte patru minute din viaţa mea

Gaţu: Au fost cele mai urâte patru minute din viaţa mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost cele mai urâte 4 minute din viaţa mea. Echipa a alergat aproape tot meciul după Spania, mai erau patru minute, avea două goluri avans şi totuşi a pierdut la un gol şi meciul şi calificarea în semifinale. Arbitrajul a fost lamentabil, dar nu vreau să mă leg de asta, nu pot să spun nici că sunt supărat pe fete ci mai ales pe mine, pentru că nu am şansa să văd o echipã a României acolo sus pe podium, aşa cum merită", a spus Gaţu, duminică, pentru MEDIAFAX.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, duminică, de vicecampioana europeană Spania, scor 25-26 (12-14), în cel de-al doilea meci din grupa a II-a principală, la CM din China. Echipa României ocupă locul patru, cu 6 puncte, după acest meci, contând pentru grupa a II-a principală, şi a ratat calificarea în semifinalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici