Gaţu: Promovarea unor jucătoare la echipa de senioare este mai importantă decât o medalie

Preşedintele FR de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, luni, la revenirea echipei naţionale de tineret de la Campionatul European, că obiectivul acestei formaţii este promovarea cât mai multor jucătoare la echipa de senioare şi nu cucerirea unor medalii.

5 afișări
Imaginea articolului Gaţu: Promovarea unor jucătoare la echipa de senioare este mai importantă decât o medalie

Gaţu: Promovarea unor jucătoare la echipa de senioare este mai importantă decât o medalie

"Este un succes al actualei generaţii, care este o promisiune pentru viitor. Sunt la a treia medalie consecutivă, dar s-au încurcat la finală şi îmi e teamă că e o boală cronică clasarea în primele două. E o generaţie de excepţie care a dat deja un produs echipei de senioare: Cristina Neagu. Ele sunt la vârsta la care trebuie să înveţe din greşeli. A fost o zi nefastă cu Spania. N-au conştientizat fiecare moment. Mai au timp să înveţe să joce finalurile de meci. Sper să se revanşeze. După fiecare primire la aeroport ne-au promis mereu că se revanşează. Obiectivele noastre sunt promovarea la echipa mare, nu medaliile în sine", a spus Gaţu.

Delegaţia României a revenit, luni, în ţară de la Campionatele Europene de la Izmir (Turcia), unde a câştigat medalia de bronz, fiind primită la Salonul Prezidenţial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Jucătoarele au primit flori din partea preşedintelui Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, şi au ciocnit o cupă de şampanie.

Componentele echipei naţionale, staff-ul tehnic şi conducerea FRH au fost invitaţi de omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu la vila sa de la Corbeanca, unde au sărbătorit cucerirea medaliei de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici