Gavrilescu: Rezultatul a fost echitabil, suntem fericiţi pentru calificarea în semifinale

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, după ce handbalistele s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, că remiza de la Dinamo Volgograd e una echitabilă.

15 afișări
Imaginea articolului Gavrilescu: Rezultatul a fost echitabil, suntem fericiţi pentru calificarea în semifinale

Gavrilescu: Rezultatul a fost echitabil, suntem fericiţi pentru calificarea în semifinale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"A fost un joc tipic de Liga Campionilor, cu miză, în care Dinamo a jucat la disperare, având ultima şansă de a mai spera la semifinale. Noi am intrat pe alocuri în jocul lor, ne-au obligat să greşim, dar am şi revenit rapid, egalând la timp. Mi-a plăcut la nebunie rusoaica Levina, dar trebuie să recunosc că şi noi am jucat bine şi obţinând egalul, care este un rezultat echitabil, suntem mulţumiţi şi fericiţi pentru calificarea în semifinale", a declarat Ioan Gavrilescu.

Conducătorul CS Oltchim consideră că presiunea în ultimele două meciuri din grupă nu va mai exista asupra jucătoarelor, astfel că vor putea pregăti cât mai bine meciurile din semifinale. "Normal că dorim victoria cu Hypo Viena, de pe teren propriu, e o revanşă mai veche, dar totodată nu mai există presiunea, fiind deja calificaţi, astfel că va conta mai mult calitatea jocului. La fel, în ultimul meci, în deplasarea de la Viborg, avem calificarea în buzunar şi putem juca fără teamă", a precizat Gavrilescu.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Ligii Campionilor, după remiza obţinută în deplasare, cu Dinamo Volgograd, scor 32-32 (15-15), în cel de-al patrulea meci din grupa a II-a a principală.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici