Gaz Metan ar putea întâlni FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipa Gaz Metan Mediaş ar putea întâlni formaţia germană FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă va trece de finlandezii de la KuPS Kuopio în turul doi preliminar al competiţiei, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la sediul UEFA de la Nyon.

131 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan ar putea întâlni FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa

Gaz Metan ar putea întâlni FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Gaz Metan Mediaş a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), partida cu formaţia finlandeză KuPS Kuopio, disputată, joi, în deplasare, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, returul urmând să aibă loc pe 21 iulie, la Mediaş.

Dacă se va califica în faza următoare a competiţiei, Gaz Metan va juca prima manşă din turul trei preliminar în deplasare, pe 28 iulie, iar returul pe teren propriu, la 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici