Gaz Metan Mediaş a transferat un fundaş din Franţa, de la Lille

  • Gaz Metan Mediaş a anunţat marţi transferul jucătorului francez Ismael Kanda
  • Acesta a semnat un contract valabil pentru trei sezoane şi jumătate.
142 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş a transferat un fundaş din Franţa, de la Lille

Gaz Metan Mediaş a transferat un fundaş din Franţa, de la Lille

Ismael Kanda are 20 ani şi evoluează pe postul de fundaş dreapta. Acesta a jucat până acum doar în Franţa, pentru echipa U19 şi echipa secundă a celor de la Lille.

„Căutam un nou proiect care să mă ajute să progresez.” a spus acesta la conferinţa de presă în care a fost prezentat.

„Nu am ezitat să vin, pentru că este o oportunitate bună pentru mine. Sunt încântat să fiu aici. Am jucat până acum doar în Franţa. Este prima mea experienţă în alt campionat. Nu ştiam nimic despre Gaz Metan, însă mi-a plăcut ce am găsit aici, sunt toate condiţiile pentru a progresa”, a mai spus francezul, care completează campania de transferuri a iernii, pe care o face Gaz Metan Mediaş şi din care face parte şi antrenorul Mihai Teja.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaz metan,
transfer,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici