Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au remizat în etapa a 14-a a Ligii 1

  • Primul meci al zilei de duminică, din Liga 1, s-a jucat între Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni.
  • Cele două echipe au remizat, scor 1-1 (0-0). Academica obţine a 4-a remiză în campionat şi rămâne pe ultimul loc, fără victorie în Liga 1, în acest sezon.
108 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au remizat în etapa a 14-a a Ligii 1

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au remizat în etapa a 14-a a Ligii 1

Prima repriză nu a adus nici o fază de poartă demnă de remarcat, cu excepţia şutului slab al lui Deaconu, din ultimele minute, pe centru, direct în braţele portarului advers.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 71, prin Irobiso, care a marcat la prima atingere de balon, după ce îl înlocuise în acelaşi minut pe Alceus. Anterior, Ventura (Academica) şi-a încercat norocul cu două şuturi de la distanţă, rămase fără rezultat.

Gaz Metan a ratat majorarea scorului, prin Vlad Morar, care a şutat din marginea careului pe direcţia portarului Ureche.

Golul egalizator a fost marcat în al doilea minut suplimentar de joc, Bautista Cascini marcând cu capul, din faţa porţii, după centrarea lui Moulin.

Academica Clinceni a acumulat doar cel de al 4-lea punct al sezonului, din 4 remize, a doua în deplasare, şi rămâne pe ultimul loc în clasament, în timp ce Gaz Metan Mediaş e pe locul 12, cu 12 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici