Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, s-a calificat în turul 4 al Cupei Turciei

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, s-a impus cu 4-0 în turul 3 al Cupei Turciei, în faţa celor de la Turk Metal. Formaţia tehnicianului român a început mai greu duelul, dar în cele din urmă şi-a păstrat statutul şi a reuşit să acceadă în următoarea fază a competiţiei.

103 afișări
Imaginea articolului Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, s-a calificat în turul 4 al Cupei Turciei

Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, s-a calificat în turul 4 al Cupei Turciei

Prima repriză s-a încheiat 1-0. Singura reauşită a venit cu două minute înaintea pauzei, după golul marcat de Chibsah. În partea secundă Gaziantep a punctat de trei ori. Ozer (minutul 49), Ugurlu (minutul 62) şi Jefferson (minutul 64) au dus scorul la 4-0, pentru o calificare fără emoţii în turul 4 al Cupei Turciei. În urma acestui succes, Marius Şumudică ajunge la al treilea succes consecutiv în meciurile oficiale şi la al cincilea meci fără înfrângere.

În campionat, Gaziantep este pe locul 3, cu 10 puncte după 5 etape. A devansat echipe precum Galatasaray, Beşiktaş sau Trabzonspor. În următoarea rundă, trupa românului dă peste Goztepe, locul 13 din 18 echipe în prima ligă turcă.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici