Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

Fostul mare jucător al Barcelonei, Carlos Puyol, a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că a refuzat oferta primită de la clubul blaugrana pentru a ocupa funcaţia de director sportiv.

150 afișări
Imaginea articolului Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

Potrivit marca.com, Josep María Bartomeu a încercat încă de la începutul lunii septembrie să îl convingă pe legendarul căpitan al catalanilor să preia postul rămas vacant, în urma demisiei lui Pep Segura de la finalul lunii iulie.

"Sper să ajungem la un acord pentru că are foarte clară ideea de fotbal şi de o echipă organizată. A fost în afara clubului, a muncit şi s-a pregătit şi mai bine", spunea atunci oficialul Barcelonei. Planul lui Bartomeu era să întărească latura sportivă a conducerii, formată din Ramon Planes şi Eric Abidal.

Carlos Puyol a refuzat însă oferta, explicând motivul într-un mesaj postat pe contul lui de Twitter.

"În ultimele săptămâni au apărut mai multe articole în care se vorbea despre revenirea mea la FC Barcelona în funcţia de Director Sportiv. Din cauza acestor informaţii mă simt obligat să transmit familiei catalane că, după ce m-am gândit mult, am decis să nu accest propunerea clubului.

Nu a fost o hotărâre uşor de luat, mai ales că mereu am spus că vreau să mă întorc în locul pe care îl consider casa mea, dar diferite proiecte personale, în cadrul cărora sunt implicat în momentul de faţă, mă împiedică acum să mă dedic exclusiv acestei funcţii, pentru că asta merită poziţia respectivă.

Aş vrea să îi mulţumesc coducerii blaugrana pentru încrederea oferită şi pentru că mi-a propus să preiau o funcţie care presupune o responsabilitate atât de mare", a fost mesajul lui Puyol.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici