Gazzetta dello Sport: Balotelli nu a reacţionat nici la jocul Italiei, nici la sloganurile rasiste

Cotidianul Gazzetta dello Sport a criticat, miercuri, evoluţia lui Mario Balotelli în amicalul cu România, scor 1-1, spunând despre acesta că nu a reacţionat nici la jocul Italiei şi nici la sloganurile rasiste din partea unor suporteri români sau la provocările din partea unor ultras italieni.

19 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Balotelli nu a reacţionat nici la jocul Italiei, nici la sloganurile rasiste

Gazzetta dello Sport: Balotelli nu a reacţionat nici la jocul Italiei, nici la sloganurile rasiste (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"O prestaţie fără glorie a echipei Italiei, la fel de incoloră ca evoluţia lui Balotelli, refractar la jocul Squadrei Azzura şi indolent cât cuprinde. Nici măcar nu a reacţionat la sloganurile câtorva suporteri italieni veniţi să provoace. Ce putem reţine din meciul disputat la Klagenfurt sunt noutăţile lui Prandelli, banderola de căpitan atribuită lui Rossi şi tricoul cu numărul 10 îmbrăcat de Mario Balotelli. Patru debutanţi, un mijloc şi un atac revoluţionate. Şi el, SuperMario, cu reflectoarele asupra sa. Afectat, ca toţi ceilalţi, de strigătele "buu, buu" ale suporterilor români, dar şi de sloganurile provocatoare ale unui grup restrâns de fani italieni, care au strigat: «Nu există negri italieni»", scrie Gazzetta dello Sport.

Referitor la aceste sloganuri, Balotelli a precizat, după meci, că nu ar mai putea merge înainte dacă ar asculta de fiecare dată ce i se strigă la meciurile pe care le dispută.

"Prandelli spune că toţi ar trebui să mă îmbrăţiseze? Dacă s-ar întâmpla asta, ar fi frumos, însă nu ar fi corect să se oprească meciul pentru puţinii suporteri care vin la meciuri pentru a se comporta astfel. Aceste persoane trebuie să se schimbe, dar nu pot face eu asta. Sunt fericit că sunt la echipa naţională. Nu-i cunosc pe aceşti oameni, însă le spun lor că acolo unde trăiesc eu, la Brescia, Italia multietnică există deja. Şi se poate încă mai bine...", a spus Mario Balotelli, potrivit site-ului datasport.it.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Cristian Marica, care a înscris şi în proprie poartă în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici