Gazzetta dello Sport: Fiorentina renunţă pentru moment la varianta Mutu

Clubul Fiorentina a renunţat pentru moment la varianta readucerii atacantului Adrian Mutu, care era propus pentru o perioadă de probă, alte discuţii urmând să aibă loc după o decizie în cazul germanului Mario Gomez, care nu mai este netransferabil, susţine cotidianul Gazzetta dello Sport.

79 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Fiorentina renunţă pentru moment la varianta Mutu

Adrian Mutu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Vor exista discuţii mai târziu, în aşteptarea ieşirii lui Mario Gomez din tunelul tehnico-emoţional în care se află. În ceea ce îl priveşte pe german, trebuie subliniat faptul că nu mai este netransferabil. (..) O ofertă semnificativă pentru el ar putea pune pe gânduri conducerea clubului", notează Gazzetta dello Sport.

Mutu, care a împlinit astăzi 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu echipa indiană FC Pune City, însă transferul său a căzut. În această iarnă, românul a cerut acceptul tehnicianului Vincenzo Montella pentru a se pregăti cu Fiorentina, apoi el nu s-a mai prezentat la antrenamente deşi solicitarea lui fusese acceptată.

Adrian Mutu a evoluat la AC Fiorentina în perioada 2006-2011 şi a înscris 54 de goluri în 112 meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici