Gazzetta dello Sport: Ianis Hagi va fi păstrat în lotul echipei mari a Fiorentinei

Paulo Sousa, antrenorul echipei italiene AC Fiorentina, a decis ca Ianis Hagi, tânărul fotbalist transferat de la FC Viitorul în această vară, să fie păstrat în lotul echipei mari a clubului, iar acesta a făcut deplasarea în cantonamentul din Austria, conform Gazzetta dello Sport.

1031 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Ianis Hagi va fi păstrat în lotul echipei mari a Fiorentinei

Gazzetta dello Sport: Ianis Hagi va fi păstrat în lotul echipei mari a Fiorentinei (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Ianis Hagi a impresionat în primele sale meciuri la Fiorentina, tânărul mijlocaş oferind trei pase de gol în primele trei amicale, dar apoi a avut o discuţie mai aprinsă cu Paulo Sousa. Presa italiană nota în urmă cu aproape două săptămâni că tehnicianul grupării din Firenze a fost extrem de nemulţumit de modul în care s-a prezentat românul la un antrenament şi se punea în discuţie chiar împrumutul jucătorului la o altă formaţie.

Gazzetta dello Sport informează că tensiunile dintre cei doi au dispărut, iar Hagi jr. l-a convins pe Sousa că merită să fie păstrat în lotul Fiorentinei. Astfel, Ianis a fost inclus de tehnicianul lusitan în lotul echipei ce a făcut deplasarea în cantonamentul din Austria.

Ianis Hagi a semnat în această vară cu Fiorentina un contract valabil pe cinci sezoane. Italienii ar fi plătit 800.000 de euro în schimbul jucătorului în vârstă de 17 ani, iar Viitorul mai poate încasa anumite sume de bani în funcţie de performanţele fotbalistului la noua echipă.

Citeşte şi: Rezultate din Liga I

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici